Scroll to top

Convenció online 2021


GLS

Maig 2021

Convenció online

Brífing

Durant els últims anys hem dissenyat, produït i coordinat les convencions presencials internes de GLS: unes jornades completes de sessions i activitats on es reuneixen al voltant de 1.000 empleats d’Espanya i Portugal per compartir interessos empresarials.

Per a l’edició del 2021 la petició era la mateixa, però la COVID-19 obligava a transformar-la a un format purament en línia. L’objectiu s’ampliava, ja que es buscava arribar a unes 3.000 persones i abastar no solament departaments estratègics o tàctics, sinó també perfils més executors.

GLS_Logo-01

Making off

Concepte

Des del començament vam enfocar la cita com un programa de televisió. Volíem fugir de la simple retransmissió del que serien les conferències d’altres anys. Calia adaptar tot l’esdeveniment a un discurs i uns temps televisius. Captar l’atenció de l’espectador i anar desgranant-li els continguts era fonamental per mantenir l’atenció de l’audiència durant tota la gala.

Guió i producció
audiovisual

01_concepte

Vam decidir sintetitzar en dues hores els continguts que anteriorment s’explicaven durant tota una jornada de treball. La tasca de guionització i la confiança que GLS va dipositar en nosaltres per adaptar la seva manera d’adreçar-se al públic van ser imprescindibles per interioritzar d’una manera natural i interconnectada el discurs corporatiu que calia transmetre. En aquest punt la sensibilitat i l’empatia amb el client són primordials per obtenir un resultat coherent i harmonitzat.

La possibilitat de produir i realitzar tots els videoreportatges exteriors que vam emetre durant el programa va reforçar la narrativa conjunta creant sinergies entre els diferents blocs de la gala.

 

02_grafica

Disseny

Logotip, càirons, gràfics animats, capçalera, ràfegues, papereria, invitacions digitals, continguts a la pantalla del plató... per imprimir, per veure en pantalla; tant en una de gran com en un mòbil petit. A l’hora de definir la línia gràfica que vesteix tot el projecte va ser important tenir-ne una visió global, preveure solucions i aportar recursos per a les futures necessitats amb què ens trobaríem.

 

Plató

El programa es va gravar a l’espai destinat a plató de les nostres pròpies instal·lacions: un espai contigu a la nostra fusteria, taller d’impressió i taller elèctric, una situació que agilitza molt qualsevol imprevist i garanteix una resposta immediata.

Pel que fa al disseny, es va apostar per un plató minimalista vertebrat al voltant de tres eixos: una il·luminació acurada, una gran pantalla polivalent de 12 metres i un terra brillant impressionant que potenciés tant la il·luminació com la pantalla.

Realització broadcast amb quatre càmeres d’estudi i dos teleapuntadors, gestió de continguts amb més de 20 connexions nacionals i internacionals en directe i una xarxa de distribució de continguts privada sense dependre de servidors estàndard.

03_plato

Secretaria tècnica
i streaming

Per a nosaltres l’esdeveniment comença quan el convidat en rep la primera informació i, per això, és molt important tenir cura de qualsevol detall des del començament. En aquest cas, el primer contacte va ser mitjançant l’enviament de la convocatòria en línia, que es va reforçar posteriorment amb recordatoris i l’enviament final de la clau personal, que cada convidat va rebre per poder accedir de manera segura a la plataforma privada que va emetre la gala.

Des de la plataforma en línia es va garantir la participació en temps real dels espectadors mitjançant un joc de preguntes i respostes que dirigia el presentador des del mateix plató. Es generava així una ludificació que va ajudar a captar l’atenció dels espectadors i que va servir de justificació per als premis finals.

Mockup image of a woman using and typing on laptop with blank white desktop screen on wooden table

...i tot el que
puguis necessitar

Si alguna cosa ens caracteritza a EFS és el nostre compromís amb els projectes. I més quan van acompanyats d’una veritable aposta de confiança del client, com va ser el cas de la convenció de GLS. Des de l’Estudi Ferran Sendra ens encarreguem de la contractació del presentador, l’equip de maquillatge, el càtering, el servei mèdic, els trasllats... I tot a les nostres pròpies instal·lacions: plató, camerino, sala de maquillatge, sales privades de reunions... Però la feina no va acabar a la gala, sinó que també ens vam encarregar del disseny i la producció dels guardons, l’obsequi que es va enviar posteriorment al domicili de cada espectador.

Realment un projecte clau en el pany.

Esdeveniment Case Study

Convenció online 2021

Acció

Disseny logotip, papereria, escenari, motions graphics, chyrons, cortinetes, producció, audiovisuals, streaming

  • Client

    GLS

  • Convenció online

    2021

Compartir projecte