Scroll to top
ca en es

On estem?

A Barcelona

Ens trobaràs a la població de Cornellà de Llobregat, a 8km de Barcelona.

Un ampli estudi creatiu junt als nostres tallers i magatzems, on podràs veure els processos de fabricació, impressió i construcció.

Una superfície de 5.500m2 des d’on començarem a donar forma als teus somnis.

Estudi Ferran Sendra
Polígon Industrial Almeda
Carrer Sant Ferran, 55
08940 – Cornellà de Llobregat
Telèfon: (+34) 934 127 081
Veure localització

Com contactar-nos?

Perquè el futur neix del present, posem-nos a treballar

Truca’ns al +349 341 27 081 o escriu-nos un correu electrònic. Explica’ns les idees que tens i engegarem la maquinària ara mateix.

      Política de Privacitat

    Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’aplica la Política de Privacitat i Termes del Servei de Google.

    La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ESTUDI FERRAN SENDRA SL. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ CONSELL DE CENT 64-68  08015, BARCELONA o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a  info@efs.es.