Scroll to top
ca en es

“Una bona imatge ho és tot, és la teva carta de presentació”

Amb un equip multidisciplinari de dissenyadors gràfics i il·lustradors, a EFS desenvoluparem les teves idees per aconseguir la forma adequada que reflecteixi la personalitat de la teva empresa. Dissenyem marques, comuniquem experiències i pensem grans idees. Podem donar solucions gràfiques i visuals tant en grans formats estands o escenografies com en més petits publicacions en revistes, papereria o marxandatge.

Confia en les capacitats creatives del nostre equip per al disseny i la realització d’animacions i de presentacions per a ponències i taules rodones en formats vídeo, Power Point o Keynote. Si busques la notorietat de la teva empresa, la podràs aconseguir amb un impacte visual sorprenent.

Una bona imatge ho és tot, és la teva carta de presentació. A EFS tenim especialistes en impressió en petit i gran format. A peu de màquina, els nostres especialistes qualificats controlen la producció d’impressions de lones i vinils. A més, són capaços de retolar des d’un senzill logotip fins a grans muntatges en alçada. Amb disseny i impressió propis, aconseguim els millors colors. No et conformis amb el gris quan et podem oferir tots els colors!