Scroll to top
ca en es

“Amb un disseny innovador i creatiu, produïm peces a mida per a cada tipus de projecte”

L’equip de producció d’Estudi Ferran Sendra està format per productors i especialistes en logística que implementen i controlen els processos de construcció, muntatge i desenvolupament de cada esdeveniment. Amb un disseny innovador i creatiu, produïm “peces a mida” per a cada tipus de projecte.

Entre el nostre equip multidisciplinari trobem especialistes en muntatges de fires d’àmbit nacional i internacional.

Especialistes en grans esdeveniments que gestionen i coordinen tant la part constructiva i audiovisual com la planificació i la gestió de tots els serveis relacionats, i també s’ocupen de les hostesses i el càtering de l’acte, per exemple. Hem arribat a mobilitzar un grup de més de 3.000 persones, i això comporta unes grans capacitats de planificació, organització i coordinació entre les diverses parts.

EFS disposa també d’un equip propi per a la realització de secretaries tècniques per a la convocatòria de qualsevol tipus d’esdeveniment o acte. Tenim una plataforma pròpia de gestió i mailing feta a mida, des de fa més de 5 anys.

Entre els nostres productors hi ha perfils més tècnics que s’ocupen del dibuix constructiu a través d’esbossos i plànols, i també coordinadors especialitzats en el muntatge i desmuntatge de l’esdeveniment, que garanteixen la qualitat en tot el procés. A més, els responsables de cadascun dels diferents departaments controlen tots els detalls, a fi d’assegurar l’èxit i el resultat de cada muntatge.

Perquè no ens importa si el muntatge es troba a 50 kilòmetres com a 5.000 kilòmetres de distància; els nostres tècnics en logística s’encarregaran que es faci dins del termini establert. La gran família EFS partners arreu del món que garanteixen tant la qualitat com la seguretat en el muntatge.

Utilitzem materials de primera qualitat que asseguren la durabilitat de l’espai. Els nostres especialistes en compres aconsegueixen sempre la millor qualitat a preus raonables.

Confiar en Estudi Ferran Sendra és sinònim de qualitat i seguretat. Per això, volem generar juntil·lusions que motivin el client, fins i tot abans que les pensi. El resultat serà tan especial com havíem previst.