Scroll to top

Convenció de Directius


CaixaBank

Març de 2023

Convenció de Directius

Briefing

Producció de tots els espais (escenari, còctel, despatxos, recepció…) i materials necessaris per celebrar la trobada anual de la companyia.

En els darrers anys la trobada ja havia canviat de format cap a un discurs més televisiu, molt allunyat de les llargues jornades amb presentacions que es duien a terme abans. Enguany calia fer un pas més endavant i tornar a plantejar una fórmula diferent que sorprengués els convidats.

La convenció anual de directius de CaixaBank és un dels esdeveniments interns més importants de l’entitat amb més de 2.000 persones de públic presencial.

És l’únic moment de l’any en què es reuneixen en un mateix espai la majoria d’alts càrrecs de CaixaBank a escala nacional i la cita serveix per fer balanç de l’any i transmetre els nous objectius de la companyia.

L’esdeveniment incorpora intervencions en una infinitat d’espais entre despatxos, sales de reunions, recepció, photocalls, menjar… Milers de metres quadrats de moqueta i tela impresa, mobiliari, personal d’assistència…  completen una intervenció corporativa global que acompanya els visitants des del primer moment en què entren al recinte.

L'escenari

L’objectiu era generar proximitat amb els convidats, cosa que es va aconseguir per mitjà d’un escenari en transformació contínua en què s’adequaven i potenciaven les necessitats comunicatives de cada bloc. Tant pel que fa a la il·luminació i les imatges que apareixien a la pantalla com a l’escenografia física. Vam deixar de banda els faristols i els elements totèmics i vam pensar en xerrades relaxades, en formats late night, diàlegs dempeus, música en directe…

 

Es van utilitzar més de 700 mòduls led per generar un escenari envoltant amb sostre retroil·luminat i un terra brillant que apropava la llum a tot arreu. Una realització de nou càmeres i una gestió de continguts amb media servers d’última generació adaptats a 8K per oferir un resultat completament broadcast.

Esdeveniment Audiovisuals Case Study

Convenció de Directius

Acció

Conceptualizació, disseny gràfic, disseny d'espais, guionització, producció audiovisual, regidoria i construcció.

  • Client

    CaixaBank

  • Lloc

    Barcelona

Compartir projecte