Scroll to top

Convenció de Directius 2018


CaixaBank

Febrer de 2018

Convenció

Briefing

La Convenció Anual de Directius de CaixaBank és un dels majors esdeveniments de caràcter intern de l'entitat tant pel nombre d'assistents, 2.400 persones aquest 2018, com per l'envergadura del projecte.

És l'únic moment de l'any on es reuneixen en un mateix espai, en el CCIB de Barcelona, la gran majoria d'alts càrrecs i Directius de CaixaBank a nivell nacional. Aquestes jornades serveixen per fer balanç dels resultats obtinguts en l'exercici anterior i, sobretot, per transmetre els nous objectius de l'any proper. A més, ajuden a reforçar els valors de la marca: qualitat, confiança i compromís social.

Concepte

The Glitch Fx

Concepte

The Glitch Fx

L'objectiu d'aquesta trobada és, a més de reforçar aquests valors, emfatitzar en els nombrosos premis obtinguts per l'entitat any rere any, com el de millor banca tecnològica del món.

Per això, la proposta havia de situar ràpidament al públic en aquest escenari. Optem per un esdeveniment molt tecnològic, modern, innovador i de gran impacte visual.

Escenografia

Escenografia

L'escenari principal on transcorre la Convenció de Directius és l'auditori del CCIB, a Barcelona.

L'escenari està compost per una superposició d'imatges i textures que canvien segons els diferents moments de l'esdeveniment. El conjunt està format per marcs d'alumini de gran format a diferents altures i profunditats, tapizados amb teles semi transparents d'última generació sobre les quals es projecten vídeos i imatges atractives per als assistents.

Totes i cadascuna de les fases de l'esdeveniment tenen la seva pròpia personalitat gràfica dins d'un mateix espai. Cadascuna definida amb un color, recolzada amb imatges i recursos gràfics molt tecnològics, fins i tot amb diferents formats de presentació.

Una composició totalment dinàmica i innovadora, on l'objectiu principal és sorprendre visualment al públic assistent. La combinació perfecta entre el minimalisme de l'escenari i la complexitat de la producció audiovisual. Èxit assegurat!

Cal destacar l'impacte visual en l'escenari central i els recursos gràfics que són utilitzats, com vaig portar fet a mesura, per a la resta dels espais de l'esdeveniment. En definitiva, un disseny original, innovador i impactant i una producció visual molt potent.

Més de 200 vídeos de producció audiovisual que van amenitzar les quatre hores de durada de l'esdeveniment.

Disseny

Disseny

El disseny neix a partir d'una escenografia central, des d'on es desenvolupen les idees decoratives de la resta d'espais. A més, aquesta idea central també s'utilitza per al disseny de molts altres elements de l'esdeveniment, com la papereria.

En aquest projecte aconseguim traslladar el concepte “tecnologia” a la imatge gràfica global de l'esdeveniment, tant en l'escenari principal com en la resta d'espais, utilitzant el recurs gràfic del glitch per al tractament de les imatges i continguts de l'esdeveniment.

La composició gràfica utilitzada la formen grups de fotografies combinades amb plànols gens clàssics. A més, per donar intensitat i caràcter a la composició, s'utilitzen centelleigs de llum superposats amb elements alfanumèrics.

En la gamma cromàtica utilitzada en l'esdeveniment imperen els tons blaus, ja que són molt característics del Banc que, al seu torn, ens traslladen a aquest concepte de tecnologia que volem destacar.

Producció

Producció

Un projecte d'aquestes característiques requereix una estructura sòlida de treball durant més de sis mesos per aconseguir fer realitat tots i cadascun dels punts comentats anteriorment.

Des del nostre departament de producció coordinem la relació amb l'espai, amb tots els proveïdors i els serveis que intervenen, així com la preparació dels plànols i detalls constructius necessaris per a la seva construcció.

Tot el desenvolupament de l'esdeveniment es programa prèviament amb el nostre equip de gestió i coordinació d'esdeveniments. A més, ens encarreguem de l'acreditació dels assistents, la supervisió del servei d'hostesses i del servei de catering, els sittings i la regiduría.

Impressió

Impressió

Impressions de gran format, tant específics d'interior (Airtex) com adaptats per exterior.

+ de 1.145 m2 de tela impresa

Entrada, hall i guarda-roba

Entrada, hall i guarda-roba

Dinner seating

Dinner seating

Construcció

Construcció

Més de 2.000 m2 decorats amb estructures de gran qualitat que asseguren el millor acabat al llarg de tot el recorregut.

560 ml estructures de fusta repartides per tot el recinte
5.970 m2 de moqueta
+ de 60 tècnics i 56 hores de muntatge

Passadís i accés a l'auditori

Passadís i accés a l'auditori

Auditori

Auditori

420 m2 d'escenari

Esdeveniment Audiovisuals Case Study

Convenció de Directius 2018

  • Data

    Febrer 9, 2018

  • Client

    CaixaBank

  • Lloc:

    Barcelona

Compartir projecte